Precis som med alla andra svagheter jag har skyller jag gärna det här på min sambo. Det ligger så nära till hands, liksom.

När jag inte tränar är jag ganska bra på att hålla kosten. När jag tränar äter jag semlor (hemmagjorda, givetvis, jag skulle vilja påstå att de även kalorimässigt sopar banan med de där köpta) till mellanmål. Slå upp ordet tajming i en ordbok (ja eller googla då, jag antar att ordboksanvändandet har minskat drastiskt sen det där ”internet” uppfanns) och du får med all sannolikhet se en bild på mig. Från och med nu ska jag lyckas med både träning och kost, samtidigt. Förutom på tisdag då, det är ju semledagen på tisdag. Röd dag i min almanacka. Dessvärre är det inte det i min chefs almanacka, så jag får väl snällt pallra mig till jobbet ändå (de skulle visst servera semlor på morgonfikat, hade ju varit farligt nära sjukskrivning annars).

Men ja, jag har tränat fem pass den här veckan. Och det är ju bra för någon som försöker hitta tillbaka till känslan utan att kliva över gränsen till besatthet. Nästa vecka ska jag köra fem pass till, lite hårdare givetvis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s