Jag kanske frågar honom igen på fredag, han kan ju ha ändrat sig då.

Det är märkligt det där med semester, att man har så mycket tid men så lite ork. Man är slö när man vaknar, slö mitt på dagen och slö på kvällen. Det är lite så att jag längtar tillbaka till jobbet nu enbart för att få lite jävla energi. Jag kan inte vara såhär ineffektiv utan att bli deppig och vilja ägna större delen av dagen till att slå huvudet i en vägg. Efter två timmars tjatande på Johan om att han skulle följa med till gymmet fick han nog och sa ”JAG FÖLJER INTE MED!! STICK IVÄG NU ANNARS SLÅR JAG IHJÄL DIG!! (Det fattar ju vem som helst att han inte skulle klara av, jag är mycket starkare än honom, men det fyllde ju sitt syfte).

Det blev ett pass funktionell styrka, jag gick igenom hela kroppen med tolv tabator, sen orkade jag knappt ta mig upp för trapporna till lägenheten. Perfekt! Jag ÄLSKAR när kroppen är helt slut och det rinner svett överallt och folk tar omvägar runt en på Ica eftersom man alltid, utan undantag, går dit efter träningen när håret ligger klistrat i ansiktet och kläderna är en nyans mörkare än de var när man tog på sig dem.

Imorgon hinns det inte med någon träning, det blir sommarland med en 30-åring och en 10-åring istället. Vet inte riktigt vem jag måste hålla mest koll på men det blir väl ett träningspass i sig kan jag tro.

IMG_2360.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s