Det kanske inte är någon tävling egentligen, men man kan ju inte komma tvåa oavsett.

Det där cirkelpasset ja. Jag överlevde. Jag tyckte till och med att det var roligt. Sen slog det mig. Första gången är ju enkel, lite trevande, och går ju mest ut på att just vara tillbaka. Det är ju andra gången som är värst. Då när första gången gick så bra och man får hybris och ger 120 procent från första övningen och snart inser att man har mer än 2/3 kvar och att lunchen inte är lika god tredje och fjärde gången man får svälja ner den. Det är ju alltså det som väntar nästa vecka. Därför bokade jag Johan också, tänkte att det kunde bli roligt.

Nåväl, jag hade en del träningsvärk igår, inte helt oväntat. Någon sa något om vilodag, men jag lyssnade på andra örat (eller typ egentligen på den där rösten jag har i huvudet jämt) och bokade in på mig på kettlebells och CXworx. Det här kettlebellspasset visade sig vara VM i sega ben. Fem övningar, varav tre rena benövningar, tre varv. Det var skitbra, det var det. Men jag hade lite svårt att gå ordentligt efteråt. Därför struntade jag i CXWorx (vilket är typ som ett corepass) och körde enminutsintervaller istället. Precis så som alla normala människor skulle gjort.

Imorses vaknade jag upp stel som en jävla pinne, träningsvärk i hela benen och med lite svårigheter att gå utan att olja mig. Så jag drog på träningskläder och gick ner till gymmet i snöstormen. Jag hade visst lovat att jag skulle vara med på cirkeln (en annan typ av cirkel, man har en egen plats, så kör man intervaller i block), och vem vore jag om jag hade låtit lite snö hindra mig? Det var ju bara att köra på alltså, tre block blandat styrka och puls, och sen en avslutning. 10 upphopp/10 armhävningar/15 situps. Åtta minuter, ingen vila, valfritt tempo. Jag vann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s