Dessutom sitter min kille alldeles bredvid. Som ett gammalt gift par är vi. Är det inte fantastiskt.

Post workout. Jag sitter i vår akademiska hörna och dricker ett glas vin. Det kanske inte är den bästa återhämtningen rent fysiskt, men är det något jag lärt mig det senaste året är det att man måste njuta lite ibland. Det är bara det där med att inte låta det gå till överdrift som är hemligheten.

Jag har alltså tränat idag. Jag har gjort det alla dagar den här veckan. Alla utom igår. Igår hade vi mötesdag på jobbet, precis som vi alltid har på torsdagar. Och precis som alltid på torsdagar var jag helt slut när jag kom hem. Det spelar ingen roll hur höga ambitioner man har, att få till ett träningspass på torsdagar är som att bestiga ett berg. Jag brukar tillåta mig att strunta i träningen på torsdagar. Det känns sunt.

Hur som helst, jag har blivit medlem på ett gym (det känns fantastiskt skönt att träna på ett gym som jag inte har jobbat på), och jag har testat gruppträningen ”en del” den här veckan. Och hur bra jag än tycker om gymmet i övrigt så kan jag inte säga att jag är så imponerad av klasserna. Därför var det med ganska lätta steg jag styrde kosan mot Actic efter jobbet, powern är fantastiskt rolig jämfört med body pump, och spinningen är inte ens i samma kategori som ”cykel”. Det var dessutom Mikael Sannerud som hade passet ikväll, och jag älskar hans pass ungefär nästan lika mycket som jag älskar Andreas på måndagar kl 18. Jag blir så glad. Deras pass är upplagda på helt olika sätt, lockar fram helt olika tankar, men får mig ändå att gå ifrån den där spinningsalen med precis samma känsla av fullkomlighet. Oavsett vad jag känner när jag kommer dit, vilket jag humör jag är på, så går jag alltid därifrån med lite lättare steg. Det är alltid värt tiden.

Så jag har tränat två pass idag. Jobbat åtta timmar. Och jag sitter i vår akademiska hörna med ett glas vin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s