Vi har packat in alla kläder idag, systemet med klädhögar var visst inget bra.

Herreguuud vad det är arbetsamt att flytta. Jag har inte en lugn stund, allt går i ett, men nu börjar det verka som att det nog kan bli bra så småningom. Kanske till och med att det kan bli klart. Alla flyttbestyr gör ju dock att jag inte hinner träna lika mycket som vanligt. Stärkt av helgens löpvila gav jag mig ut i solen igår morses, endast iförd LINNE OCH SHORTS. Herregud vilken frihetskänsla, jag fullkomligt flög fram, snabb som vinden var jag!! Kanske inte då, men jag sprang 11 km på 51 minuter. Jag var väl som en vindpust kanske.
På kvällen gick jag på Andreas spinningpass, sådär härligt mottaglig för hets körde jag på i 110, och sen var jag rödögd och lealös hela kvällen efteråt.

Imorses fick jag med mig Johan ut, och om det gick lätt igår på samma sträcka så var det ju raka motsatsen till hur det gick idag. Tungt, allergiskt och jävligt, men med himla fint sällskap åtminstone.

Nu har jag hållt på och fixat och donat hela kvällen så jag är, i vanlig ordning, dödstrött. Faktum är att jag somnat till tre gånger under tiden jag skrev det här. Jag ska sova nu. Gidnatt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s