Jag andas djupt så länge,

Just det, träningen. Jag och Mia hade bestämt oss för två mil, så det var ju bara att ta två varv runt den stackars volvorundan och sen lägga till en längre avslutning. Efter 14 km kändes det fortfarande bra, så jag frågade Mia om vi inte skulle ta hela halvmaran när vi ändå var igång, och det var ju klart vi skulle. 21 km innan frukost, och nu har jag fått både ett långpass med fint tempo och ett pass med hela Göteborgsvarvssträckan. Känner mig fortfarande väldigt mycket efter om jag jämför med förra året, men jag får helt enkelt lägga förväntningarna därefter.

Efter frukosten gick jag över till min lägenhet och fortsatte med utrensningen och flyttpackningen. Fruktansvärt roligt var det. Kastade allt som kastas kunde, och sen gick jag hem och kastade i mig ”lunch”. Efter yoghurten och mackorna racercyklade jag iväg till gymmet och körde ett snabbt och effektivt pass med funktionell träning. Fem övningar, fem varv.

I övrigt är det ett oorganiserat flyttkaos. Jag hatart. Men det är bara nio dagar kvar till flytt, jag får liksom bita ihop.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s