Oh.my.lord.

Jag testade mina nya asics gel excell 33 idag, och de var ju snabba det klart. Jag, å andra sidan, var inte riktigt lika snabb, så jag gjorde väl inte riktigt skorna rättvisa, så att säga. Det blev några tusingar och sen ett par korta intervaller på det, sen gick jag hem och käkade lunch. Efter maten stod det klart att det inte fanns någon återvändo mer, flyttlådorna packar tydligen inte sig själva, så det var bara att gå hem till min lägenhet och sätta igång. Så jävla trökigt är det, helt sjukt! Men jag tänker målbild, hela tiden målbild.

När Johan cyklat iväg till jobbet tog jag mig ner till gymmet igen och körde lite funktionell styrka alldeles sådär på egen hand. Sen mötte syrran upp och jag lagade köttfärssås och spagetti som kompensation för att hon följde med till Falköping och väntade på mig när jag fick massage. Att köra hem själv var nämligen inte ett av alternativen. Jag trodde jag skulle dö några gånger, men jag gjorde aldrig det. Det var fruktansvärt plågsamt ska ni veta, men jag överlevde. Tänkte på mitt happy place och fokuserade på annat för att ta mig igenom den där timmen. Jag hade visst benhinneinflammation, och det skulle tydligen masseras ut tyckte han.

Mer om det imorgon dock. Jag har varit nära att slockna 4-5 gånger nu, så jag tänker bara släppa mobilen och somna. God natt ska ni ha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s