Jag har beställt lite fler löparpjux idag ock. Det kändes nödvändigt.

Tre dagar, sju träningspass. Det blev en mil på egen hand imorses, och förutom min IBS-mage så kändes det ganska bra. Jag hade solen i ögonen och nya skor, och sen kom jag hem och åt min fantastiskt goda frukost innan jag åkte till jobbet.

I eftermiddag hade jag dejt med Victoria. Vi skulle springa intervaller och jag fick bestämma vilka. Jag valde tvåminutare, enbart för att jag hatar dem så. Jag tänker att det är klokt att köra sånt där som är mentalt jobbigt när man ska träna med andra, för då kan man inte banga. Så vi sprang och sprang, och när alla tio intervaller var sprungna så tog vi oss bort till stretchen och kastade upp benen mot väggen en stund. Det var så härligt alltihop, till och med kräkintervaller blir roliga ihop med Victoria.

Som om det inte var nog bra redan så åkte vi ut till mamma och pappa och fick pappas hemmalagade gulaschsoppa till middag, och mamma hade varit en ängel om bakat glutenfria frallor till mig. Typ nästan en helt fulländad onsdag måste jag säga. Nu ska jag använda all den här energin till mitt dygnspass imorgon, sen tar jag påsk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s