Det känns som dan före dan före dopparedan kan man säga.

Det var en bra dag idag. Jag hade sovmorgon till åtta, tog ett gemensamt beslut med Mia om att vi just idag inte behövde vara några vikingar, och knallade sedan bort till gymmet för ett cardiopass inomhus istället för löprunda. Vi körde 45 minuter ct, 15 minuter promenad i lutning (8-15%) och körde våra hundra crunches. Variationen är slående, jag vet.

Efter träningen väntade mysfrukost med Johan, och sen lunkade dagen bara på. På ett sånt där bra sätt, ingen stress och inga måsten. Vi åt köttbullar, gjorde slingor i mitt hår och sen träffade jag Victoria och Mia på gymmet. Vi skulle köra intervaller hade vi bestämt. 3-2-1:or. Vi sprang och sprang, det kändes bra och härligt och glädjen över att springa var oändlig. Sen gick bandet sönder och mina 3-2-1:or fick ett abrupt slut. Som tur var delade Mia med sig av sitt band (eftersom det var tokfullt och kö till resten), så vi avslutade med ett gäng 1-minutare. Det var en fin avslutning på en fin dag. Precis vad jag behövde.

Imorgon kanske jag får mina skor. De var tydligen i Ljungby. Varken jag eller Johan kände för att åka till Hemköp 25 mil bort för att hämta dem, så det ordnade sig på så vis att de skickar hit dem. Det var ju snällt, med tanke på att de borde ha gjort det redan från början. Men det glömmer vi nu, snart ska jag få springa igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s