If you’ll be my bodyguard, I can be your long lost pal.

Jag fick med mig Johan till gymmet igår efter en dag med tvätt, matshopping och avkillifiering av lägenhet. Vi öppnade med cirkel, undrade vad fan vi gjorde där överhuvudtaget, och stod sen tappert med aminosyrorna i högsta hugg och väntade in spinningen. Det hade tydligen varit oklarheter angående längden på spinningpasset, men jag vill ju mena att det alltid, utan undantag, är 75 på måndagar. Johan blev det smärtsamt varse där nånstans fem minuter innan vi drog igång. Vi dog spinningdöden både två och tre gånger, sen gick vi hem och drunknade i soffan.

Idag förtjänade jag en tapperhetsmedalj när jag, helt utan sällskap, öppnade dagen med 60 minuter på crosstrainern. Fii faan vad trökigt det är, men vad ska man göra då när nya löparskorna inte har kommit än. Inga ursäkter vet ni.
I eftermiddag skulle jag ha sprungit intervaller med Victoria, men eftersom vi båda hade diverse svårigheter med det här med att överhuvudtaget gå normalt, så struntade vi i intervaller och körde styrka istället. Eller ja, Victoria körde styrka, jag hängde mest efter som en liten hundvalp och låtsades att jag fortfarande vet hur man gör. När Victoria, fina hon, hängt på ett gäng vikter på den redan alldeles för tunga stången, fick jag till slut invända med ett ”jag kan springa jävligt långt, men jag är fan inte stark alltså”. Victoria, uppmuntrande som hon är, skrattade precis som om hon trodde att jag skämtade, hängde på mer vikter och sa ”kör nu”. Herregud. Så jag körde. Men det var en härlig stund, och när vi väl kom fram till mina efterlängtade push downs (den enda övningen på programmet som jag faktiskt såg fram emot på förhand) så kändes det som om tiden hade flugit iväg och att jag utan tvekan hade gjort några fler set rotatorcuff i sidoplankan om Victoria hade sagt åt mig att göra det. Och jag hatar rotatorcuff i sidoplankan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s