Vi har ju också ett berg med snö på, så farligt kan det ju inte vara.

Alltså ni kan ju förstå lyckan över att komma ut från tandläkaren efter att ha fått höra att jag sköter mina tänder EXEMPLARISKT, och det dessutom bara kostade en fjärdedel av vad jag trodde det skulle göra. Det är sånt som gör att man sträcker på sig lite extra resten av dagen (jag suger åt mig allt beröm jag kan få, herregud).

Löppass nummer två idag blev intervaller tillsammans med ingen mindre än Mia. Vi körde enminutare och vi utmanade och sprang snabbare än förra veckan. Jo man tackar. Det blir bättre och bättre det här, och har jag tur så är jag i något som kan kallas form sen när det vankas Göteborgsvarv. För det förstår ni, att jag har nu en plats jag också. Lyckan var ju total när jag fick det beskedet, och nu har jag någonting att satsa på till våren (hehe, förutom den där klassiskern som ska genomföras då. Den är ju sekundär). Det är bra att ha under alla de där skitpassen man får göra, ett mål, ett syfte med att fortsätta trots att det går trögt ibland. Det blir Göteborgsvarvet, Vätternrundan, Vansbrosimmet, Lidingöloppet och fan vet om jag inte kan trycka in ett maraton där nånstans också. Tyvärr går ju Lidingöloppet och Berlin Marathon typ samtidigt så det är ju ganska kört. Kanske får köra ett sånt där fjällmaraton bortåt december nångång, det verkar ju inte så svårt. Piece of cake, som de säger.

4 thoughts on “Vi har ju också ett berg med snö på, så farligt kan det ju inte vara.

  • Ja det ska bli roligt! 🙂 Jag hade sån tur att jag fick springa för adidas i år igen, så det löste sig alldeles utmärkt!

   Har du nån ny utmaning i år då?

 1. Ojdå, springa för Adidas var inte dåligt! Hur fixar man sånt? Jag åker tjejvasan nu i februari för att få ihop en komplett tjejklassiker 🙂 Ska vara med på Spring för livet på Billingen i maj och springa en mil. Sen vet jag inte riktigt. Jag var riktigt sugen på att springa Göteborgsvarvet också, men kom på det för sent och nu är det ju för sent att anmäla sig 😦

  • Det gick att fixa genom Adidas eftersom jag har jobbat på Intersport så länge 🙂 Sprang för dem förra året också, lite tråkigt att inte få starta i den gruppen jag hade fått på min tid, men det ska bli kul bara att få springa!
   Det brukar finnas startkort ute på blocket några veckor innan varvet, så vill du gärna springa så håll utkik där 😉 Och lycka till på tjejvasan nu då!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s