JW ringde från Honolulu för att säga hej. Jag var på cykeln hem från gymmet i kolmörker och snålblåst. Kontrasterna.

Det blev ett härligt styrkepass igår morses, och det avslutades med 15 (sjukt långa) minuter på stakmaskinen. Sen var det full rulle hela dagen, med tvätt, städ, fika hos pappa och alla andra såna där saker man passar på att göra när man är ledig. Kvällen avslutades sedan med tidernas jobbigaste spinningpass. Det var rent överjävligt, och självklart alldeles, alldeles underbart. Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte hade önskat mig det av Andreas innan passet. Och jag fattar inte riktigt vart jag fick alla krafter ifrån, men jag körde med allt jag hade från början till slut. Ett tag kände jag bara mjölksyran, och då kopplade jag på huvudet och fokuserade mig igenom det. Tänkte att det värsta som kunde hända var att det sved lite extra i låren, eller att jag skulle kräkas. Smärta kan man ju dock tänka bort, och kräkset kan man svälja ner innan det kommer upp. Det var bara att köra på alltså, och herregud som jag dog på styret efteråt.

Idag jobbade jag dag, så jag hoppade morgonträning. Tog med mig frukosyen till jobbet, och efter att ha städat konditionsmaskiner och dammsugit gymmet i ett par timmar så var jag ju assketahungrig. FATTA katastrofen då när jag upptäcker att jag inte har någon mjölk till gröten. Det var ju helt hemskt!! Slängde iväg ett sms till Johan och föreslog förmiddagsträning, men sjusovarn svarade inte förrän långt senare, och då med ett ”hoppas det gick bra att äta gröten ändå”. Say what?! ÄNDÅ?!? Gröt utan mjölk?! Troligt! Fick käka mellanmål till frukost, lunch till mellanmål och frukost till lunch (eftersom Johan var så snäll och hade med sig mjölk sen när han till slut kom och tränade, och jag därför äntligen kunde få äta min gröt).

När jag slutade vid 16 var det så fint väder att jag var sugen på en löprunda innan spinningen, men jag tvingade mig själv att vara förståndig, så jag åkte hem och tryckte i mig ett extra mellanmål istället. Måste släppa diettänket och börja stärka kroppen nu, nästa säsong ska jag vara superstark och jättesnabb, och då måste jag nog äta lite mer nu, UTAN att för den sakens skull träna mer. Okej, jag ska vara superstark iaf, och kunna springa jättelångt. Hur snabbt det går har ju aldrig riktigt spelat någon roll.

Körde spinningen nu på kvällen, med lite nya låtar, ny energi och härliga deltagare. Imorgon bitti är det dags igen, och jag tänker mig att jag ska köra ett styrkepass innan. Axlar tror jag, igen. Jag har blivit lite fixerad vid snygga axlar. Och ben. Och armar. Men imorgon blir det nog axlar. Och spinning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s