Äntligen på väg, luften bor i mina steg.

Jag sitter med en kaffe i handen och försöker andas kontrollerat för första gången sen igår morse. Jag har nog glömt en massa saker, men jag tänker att jag får upptäcka det efterhand. Det viktigaste ligger i tryggt förvar i handbagaget. Skorna, löparkläderna, plånboken och passet. Allt annat går ju faktiskt att ersätta om det skulle vara så. Jag var hispig och säkert inte jätterolig att ha att göra med igår, men det är kanske inte så konstigt ändå. Ett år har gått sen jag anmälde mig och nu är den här, Helgen med stort H.

Jag var ute och sprang igår morse. Tänkte att jag skulle känna på det lite, en lägesrapport, om man så vill. Läget? Jag hade jätteont i baksidan och känningar i vaden på det andra benet, och om jag kände efter riktigt ordentligt (vilket jag givetvis gjorde) så hade jag en släng av lunginflammation också. Men som kloka Victoria sa, genrepet SKA gå dåligt. Jag vet det ju sen innan, det var ju lite samma sak inför göteborgsvarvet.

Nu guppar det jättemycket i bilen, jag har sovit sisådär femton timmar på tre dygn och jag är åksjuk av naturen. Återkommer när jag har blundat lite. Alternativt kräkts upp allt maginnehåll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s