Nu ska tant sova. Tant ska ju faktiskt öppna gymmet imorgon.

Fick med hjälp av Hanna till ett bra rygg/mage-pass efter jobbet (givetvis med avslutande stakintervaller), och sen gick jag och la mig i solariet en sväng. Somnade på två röda och vaknade en stund senare, lite brunare, lite piggare och med en odör runt mig dom skulle få skunkar att svimma. Det var ju lika bra att visa upp mig på Kvantum i det skicket (eftersom det är så de är vana att se mig), så jag stannade till där på vägen hem och fixade lite grejer till imorgon. Efter jobbet kommer la famiglia hit och firar mig i förskott eftersom jag fyller 20-nånting (har så
himla svårt att komma ihåg vad det var, så för enkelhetens skull fortsätter jag att fylla 23, precis som jag har gjort på mina andra födelsedagar de senaste åren) på måndag. Det blir tacopaj (vilket givetvis är min favoriträtt, deg och tacos I ETT!!) och fika och jag längtar en hel massa.

Kvällen har spenderats med de bästa, vi käkade thaimat och gick på bio (det var 1h och 40 min av ren ångest. Filmens budskap var ungefär att man inte kan lita på nån, och även om man är försiktig så är det nån jävel som skjuter en i ryggen till slut ändå) och sen när alla ungdomar kom ner till stan så gick vi hem. Precis så som man kan göra med gott samvete när man är 20-nånting.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s