Kärlek.

2,4 mil senare. Löpning är det bästa som finns, alla kategorier. Jag försökte hålla nere tempot men det var svårt. Benen vill ju liksom bara gå (som i ett maskineri, inte som i promenera, det verkar ju lite motsägelsefullt). Måste göra något åt magen nu bara, den har förstört varenda löprunda på sistone, men jag försöker ignorera det och bara fokusera på löpningen. Som Hanna sa: ”man brinner verkligen för löpningen när man fortsätter trots såna problem”. Och det är väl lite så det är, normala människor skulle kanske låta bli. Eller springa lite kortare.

Nu har jag fått i mig middag och ska fortsätta med målningen en stund. Och leva på känslan.

20120530-194535.jpg

2 thoughts on “Kärlek.

 1. Imponerande må jag säga. En annan är nöjd om 2.4 mil avverkats efter en hel vecka.
  Men vi är väl alla beskaffade var och en för sig antar jag 😉
  En fråga: Säg att du ska springa 1.8mil (typ något sådant).
  Vad har du för olika snittpuls om du löper sträckan som träning kontra tävling?

  • Tack 😉 Haha ja och det är väl tur det!

   Jo alltså, när jag hade ett pulsband (innan jag liksom råkade tvätta det i tvättmaskinen och det började visa en snittpuls på 220) så brukade jag ligga nånstans runt 145-150 i snitt på en långrunda (jag har en maxpuls på ca 190), och då var det inte jätteansträngande, typ prat-med-lite-flås-tempo. På gbg-varvet hade jag ju då tyvärr inget pulsband (hur kan de inte tåla 40 grader och tvättmedel, egentligen!?), men jag kan gissa att jag snittade runt 155. Det är inte så jättestor skillnad på träning kontra tävling alltså, men jag har ganska svårt att komma upp i puls (vilket jag (ödmjuk som jag är) vill mena beror på min EXTREMT grymma kondition 😛 ).
   Nu när du påpekar det kanske jag borde införskaffa mig ett nytt band, det är lite lättare att hejda sig från att tokköra när man nördar sig med pulsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s